natisni

1. Registracija

Za nakup se je potrebno registrirati. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen razen za obdelavo vaših naročil in pošiljanje akcijskih ponudb od katerih se lahko odjavite!

2. Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku dveh (2) ur sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete.
V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Prodaja kave, Igor Strlekar s.p.) nepreklicno sklenjena.
Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 14. uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že naslednji delovni dan po odpošiljanju. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

3. Načini plačila

Plačilne opcije so naslednje:

  • Po povzetju: Pošiljka se pošlje z odkupnino. Ob prevzemu pošiljke plačate dostavni službi znesek določen ob nakupu + stroške poštnine po ceniku.
  • Po predračunu: Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno na našem računu, izdelke pošljemo na željeni naslov.
4. Dostava in dobavni roki
  • Stroški dostave do 20km od sedeža podjetja so brezplačni. Dlje kod 20km pa se plača po ceniku dostavne službe.
  • Brezplačna dostava po Sloveniji velja ob naročilu nad 70EUR.

Trgovec se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli njegovo potrditev, ki vsebuje potrditev naročila in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku. Trgovec si pridržuje pravico, da lahko v času do izdaje statusa, da je naročilo "V obdelavi", naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

5. Cene

V skladu s 45. členom ZDDV upravljalec trgovine ni zavezanec za DDV zato DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost. Cene veljajo na dan nakupa in velja do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

6. Vračilo in zamenjava blaga

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.
Kupcu pripada pravica, da vrne neuporabljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in zaželjeno v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

7. Reklamacije in garancija

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 031/418-061, preko emaila Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , pošiljke pa vrnite na naslov upravljalce trgovine, ki je naveden na kontaktni strani.
Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema garancije ni, v kolikor ta ni posebej nevedena.

8. Upravljalec trgovine

Prodaja kave, Tatiana Strlekar s.p.
Želimlje 10A
1291 Škofljica
email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Bančni račun pri NLB:
SI56 0209 8025 9388 204

Davčna št.: 73282235
Matična št.: 3964728000