Prodaja kave v zrnu in tabletkah E.S.E.

logo swiss-made-kava-lasemeuse

Podjetje TATIANA STRLEKAR S.P. se ukvarja z veleprodajo kave znamke LA SEMEUSE znanega švicarskega proizvajalca kave z enakim imenom. Podjetje LA SEMEUSE se s prodajo in praženjem kave ukvarja že več kot stoletje. V Švici, je La Semeuse med vodilnimi na tržišču kave in vodilni po kakovosti kave. Podjetje nudi več različnih vrst čiste kave in edinstvene mešanice kav, ki vam jih predstavljamo na naših straneh.
Podjetje LA SEMEUSE zaseda eno izmed vodilnih mest na trgu s kavo v Švici (v francoskem delu) in zagotovo spada med kave “visoke kakovosti”.

Iz generacije v generacijo je družina Bloch razvila podjetje in pridobila bogate izkušnje pri praženju kave. Glavna skrivnost uspeha kave La Semeuse je uporaba visoke kakovosti zrna in poseben recept za praženje. Kava se odlikuje po svojem okusu, aromi in brez kakršnekoli grenkobe.

Pražena na 1000 metrov

Kava La Semeuse je v celoti sestavljena iz zelene kave prve kakovosti. Pražena je z naravnim plinom na tradicionalen način in na 1000 metrih nadmorske višine, kar zrnu omogoča lep razvoj in na taki temperaturi, ki ne vpliva bistveno na arome. Hlajenje se obdela v čistem zraku gore Neuchâtel, brez dodajanja vode.

Umetnost praženja kave

Da kava pridobi barvo, odlično aromo in okus jo je potrebno pražiti le enkrat. La Semeuse kava je pražena v bobnastih pražilcih s starodavno metodo, ki omogoča prenašanje proizvodnih skrivnosti iz generacije v generacijo, kar zagotavlja pristnost kave La Semeuse. Kljub temu, da proces praženja temelji na obrtniški metodi, se nadzoruje s pomočjo najnovejših in najbolj zanesljivih orodij. To pomeni, da nikoli ne žrtvujemo kakovosti in okusa kave La Semeuse.

Za dodatne informacije o naši ponudbi nas pokličite na 031 418 061 ali pošljite elektronsko pošto na info@kavalasemeuse.com.